8/05/2012

Got a feeling that i can't deny, i'm all yours tonight




Arvatkaa neljä kertaa mistä kuvat ovat? Joo, oikein, ne ovat poikaystäväni mökiltä jossa vietin jälleen ihan sika ihania päiviä enkä oikein taaskaan meinannut malttaa lähteä sieltä pois..(mutta kyllä minä sitten lopulta lähdin, koska tälläkin hetkellä istun tietääkseni kotona)
Eihän tässä ole kuin 4 postausta melkein peräkkäin mökkeilyä, mutta siellä on valehtelematta kulunut mielettömästi aikaa ihanassa seurassa kesäni kuluessa (onneksi!)
Ensimmäinen kuva kuitenkin ihan omasta huoneestani, jonka satuin eilen hieman itsenikin yllättäen siivoamaan. Tarkempia kuvia huoneestani saatan sitten joskus myöhemmin laittaa (jos ikinä edes enään jaksan sitä yhtä paljon puunata) Jää nähtäväksi!
Kaiken tämän löhöilyni keskellä jäljelle jää kuitenkin karu totuus siitä että koulunkin penkille on joskus palattava. Minun kohdallani se tapahtuu vähän päälle viikon päästä. Ja nyt kuuluu kysymys, mitä oikeastaan edes sain kesälomani aikana aikaiseksi? Nopeasti kun alan miettiä niin mieleeni tulee heti että juu siivosin huoneeni ainakin perusteellisesti ja mökkeilin onneksi tosi paljon, mutta en kai muuta erityistä.. Mutta kun tarkemmin tätä kysymystä miettii, niin ehkä kesälomalla ei kuulukkaan saada kauheasti mitään aikaiseksi? Tai eikö sitä juuri siksi kutsuta lomaksi? Kaikenlainen muu ähellys kuuluukin sitten arkeen. Täytyy kuitenkin sanoa, että ainakin hermoni ovat saaneet nyt kesällä lomaa mökkeilessä yms. Nautin nyt kuitenkin vielä lomasta niin kauan kun sitä on jäljellä ja yritän pitää asenteeni mahdollisimman positiivisena!


Mira

8 kommenttia:

Julia kirjoitti...

ihanii kuvii ja vähänkö siisti toi ihme uimapatja juttu mist voi hyppii, en oo ennen nähny tommost missää =DD mut heeiii joo tee joskus jonkun näköstä huonepostausta, toi eka kuva on meinaa iha hirmu hieno ! :-)

Mira kirjoitti...

oij kiitos! ja joo =D=D toi on sellannen ihme vesitramppa mut toi on kai aika vanha eikä noit enää myydäkkää..? ja tuol mökil havaittiin et se on rikki ja se joutu roskii. hehe et sinne meni seki harvinaisuus! Mut voisin joo joku sateinen päivä jos on tylsää nii väsää huonepostauksen, kiitos sulle juli, sait hymyn huulille:-)!

Anonyymi kirjoitti...

tosi kivoja kuvia! (:

Mira kirjoitti...

oij kiitos paljon!:-)

Anonyymi kirjoitti...

ootko lopettanu blogin ? ;s

Mira kirjoitti...

en ole lopettanu blogia:-) mulla vain on hieman ajanpuutetta varsinkin näin koulujen alettua ja kuvailut jäänyt vähemmälle niin vaikea mitään postailla.. mutta lupaan postata mahdollisimman pian:-)

sohvijauu kirjoitti...

Miten näin ihanalla blogilla on näin vähän lukijoita?! Sulla on tosi kivoja kuvia ja kirjotustaki on kivasti, sait uuden lukijan! :)

http://morethanyouknow-sohvi.blogspot.fi/

Mira kirjoitti...

oij haha tack så mycket :-) ihana piristys iltaan sun kommenttis!

ja käyn tsekkaa sunkin blogin:-)