10/11/2013

Hello you, October I mean



Hetken maailma on tässä. Kokonaan.


Myönnän että vaikka onkin ihan törkeän kylmä välillä, niin syksy on kaunis vuodenaika. Tänään kävellessäni kotiin koulusta, näin kauniiden puitten lehtien kutsuvan minua ja näitä paria papanaa (joiden hiuksille olen niiin kateellinen.. nimim. luonnonkiharat hiuset). Päädyimme räpsimään muutamat kuvat ja samalla imemään syksyn harvinaisia D-vitamiinisäteitä itseemme. Päälläni oli monta rakastamaani asiaa, muun muassa vagabondit, uusi jättineuleeni, nahkalaukkuni, ja syntymäpäivälahjaksi saatu, täydellinen, kaulakoru poikaystävältä.
Sen oikeasti huomaa miten aurinko saa hymyn nousemaan potenssiin 50, ehkä tosin myös tieto siitä että syysloma alkaa, saattoi vaikuttaa hitusen. Pääsee vähän rentoutumaan ja nauttimaan parhaista kahvi-weheartit-aamuista. Ihanaa syyslomaa kaikille ketkä sitä pääsevät viettämään! :-)


9 kommenttia:

nelma kirjoitti...

oi, ihania kuvia! :-)

Mira kirjoitti...

voi ihana, kiitos nekku! :-)

Anonyymi kirjoitti...

mistä toi neule on? se on ihana ja oot tosi kaunis! kuinka pitkä oot?

Mira kirjoitti...

Voi kiitos tosi paljon sulle! Neule on Zarasta, ja oon suunnilleen 161,5 cm ! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita kuvia! Ihana neule sulla päällä! xx

wildflowerofprague.blogspot.cz

Mira kirjoitti...

Oi, paljon kiitoksia sulle! xx

Anonyymi kirjoitti...

Ootko lopettanu bloggaamisen :(

Mira kirjoitti...

Mulla on lukuloma just meneillään ja YO-kirjotukset viikon päästä alkaa, niin on jäänyt vähän tää blogi vähemmälle, pahoittelut:-( Mutta saa nyt nähdä sitten löytyykö uutta motivaatiota tännekin päin kun pahin kiire on ohi! :-)

Julia Matleena kirjoitti...

Tosi kivoja kuvia! :)
-juliamatleena.wordpress.com